hoe

Hier de stappen voor het indienen van een inzageverzoek. Komt u er niet uit kunt u contact opnemen met Buro Jansen & Janssen.

Stap 1

Kies een of meerdere onderwerpen, bijvoorbeeld vijf of tien

Stap 2

Kies een inzageverzoek brief om naar de AIVD te sturen en een brief voor de MIVD

Stap 3

Vul per onderwerp een aparte brief in. Op de plaats waar onderwerp staat kopieert u steeds het onderwerp. Bij plaats uw woonplaats of de plaats die overeenkomt met uw correspondentie adres. Bij correspondentieadres waar u post van de MIVD en AIVD wilt ontvangen. Bij datum de datum

Stap 4

U moet helaas de brief/brieven per post opsturen, de diensten zijn nog niet bereid in deze digitale tijd, een e/mail teĀ ontvangen. U moet dus de brief/brieven in een envelop doen, daar het adres van de dienst waar de brieven aan geadresseerd zijn opschrijven en een postzegel plakken.

Stap 5

Nu moet u wachten. Als het goed is en de overheid netjes zijn werk doet, krijgt u een ontvangstbevestiging. De termijn is drie maanden dit wordt in het algemeen ver overschreden. Sommige verzoeken doen er jaren over. Het kan zijn dat u een brief krijgt over de verduidelijking van uw verzoek. U kunt dit zelf verduidelijken of ons raadplegen.

Succes en sterkte